0
Košarka

FOTO: Starsport

BOGDANOVIĆ SE NAŠALIO NA RAČUN MARJANOVIĆA I JOKIĆA: Oni su danas pokazali da smo tim!

Objavljeno: 13.05.19 u 20:28

Bek reprezentacije Srbije i Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović našalio se na račun NBA kolega Bobana Marjanovića i Nikole Jokića.

Na klupsku košarku se polako spušta zavesa i počinje zagrevanje za Mundobasket u Kini. Danas su se Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović ‘zapljunuli’ kod Dejana Tomaševića u Košarkaškom savezu Srbije. Neizbežna tema bilo je pitanje vezano za to hoće li Boban Marjanović i Nikola Jokić nositi dres Srbije na najvećoj svetskoj smotri u Kini. Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović se malo našalio na račun saigrača iz reprezentacije i NBA lige.

– S obzirom na to da su Nikola i Boban ispali istog dana znači da smo tim (smeh). Obe ekipe su ispale na neki čudan način. Jokić ima neku veću i ozbiljniju ulogu, ali nažalost nije imao saigrače oko sebe da ga isprate. Svih tih 14 utakmica je odigrao izvanredno. Kako se približavao plej-of Bobi nije imao toliku ulogu i ne treba baš mnogo komentarisati – rekao je Bogdanović, a na njegove reči se nadovezao Teodosić:

– Slažem se sa Bogdanom. Treba da budemo ponosni na činjenicu da smo imali dvojicu Srba posle duže godina u završnici plej-ofa. Jokić je obe serije odigrao sjajno, jako mi je žao zbog njega. Bobi nije dobio minutažu kakvu treba i kakvu zaslužuje, jer sam siguran da bi igrama pomogao ekipi. Ne kažem da bi pobedili, ali siguran sam da bi im pomogao. Opet napominjem treba da budemo ponosni na njih dvojicu.

Miloš i Bogdan su već obavili razgovor sa njima, ali odluka je na dvojici igrača.

– Pričali smo sa njima dvojicom o Svetskom prvenstvu, na njima je da odluče – zaključili su Teodosić i Bogdanović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter