0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS: ‘Stotka’ Mege protiv Dinamika, Tamiš ubedljiv u Pančevu protiv Slobode

Objavljeno: 09.05.19 u 21:14

U 4. kolu grupe B košarkaške Superlige nije bilo iznenađenja, a trijumfe su ostvarili Mega Bemaks i Tamiš.

Košarkaši Mega Bemaksa ostvarili su trijumf koji će im gotovo izvesno doneti plasman u polufinale Superlige. Razlog je taj jer su ubedljivo savladali ekipu Dinamika, jedinu koja bi mogla da ih ugrozi na drugoj poziciji i time gotovo otklonili sumnje oko ostvarenja svog cilja.

Tim Dejana Milojevića je večeras bio bolji u svim segmentima igre i zasluženo slavio, a svoju ofanzivnu igru je krunisao ‘stotkom’ za trijumf od 102:85.

Najefikasniji je bio Goga Bitadze sa čak 25 poena, dok je Ognjen Čarapić ubacio 17. Dinamik su predvodili Mirko Đerić i Dušan Kutlešić sa po 14 koševa.

U drugom meču večeri Tamiš je u pančevačkoj Hali sportova bez puno problema slavio trijumf protiv Slobode rezultatom 90:77.

Domaćina je predvodio Ivan Smiljanić sa 20 postignutih poena, a pratio ga je Aleksandar Ilkić sa 17. U poraženom taboru Dimitrije Nikolić je imao 19, a Vuk Đorđević 13 datih poena.

KLS, 4. kolo:

Grupa B

Dinamik – Mega Bemaks 85:102
Tamiš – Sloboda 90:77

petak

17.00 Novi Pazar – Partizan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter