1
Košarka

TOMIĆ PRED FMP: Koncentarcija, pristup i energija!

Objavljeno: 03.05.19 u 13:00

Puleni Milana Tomića u derbiju grupe A dočekuju FMP.

Crveno-beli u reprizi prošlosezonskog finala igraju protiv tima koji je bez nekolicine povređenih igrača sa znatno podmlađenim sastavom uspeo da izbori dve ubedljive pobede na Zlatiboru i protiv dobre ekipe Borca u Železniku. Sa druge strane, crveno-beli su rutinski u dve runde osvajali bodove protiv Dunava i Zlatibora.

Ipak, trener Crvene zvezde Milan Tomić, koji nije bio zadovoljan pristupom pojedinaca na utakmici u sredu, kaže da pristup ovom meču mora da bude pravi:

– Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Ali upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu protiv mlade ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je ekipa FMP-a. Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova, protiv tima koji ma svoju fizionomiju, svoj kvalitet. Igramo na svom parketu, i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u našoj grupi rekao je trener crveno-belih.

FOTO: STARSPORT

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić naglasio je da nema tajni pred ovaj meč i da njegova ekipa želi prvo mesto u grupi.

– Odlično se poznajemo sa ekipom FMP-a i tu nikakvih tajni nema. Igraju odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što su potvrdili i pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelandjanin Fin Dilejni, igraju sa puno volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo, jer naš plan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bi sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige. Pozivam i naše navijače da dođu u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ i pruže nam podršku u utakmici koja nije nimalo jednostavna za nas, rekao je bek Crvene zvezde.

Iz kluba podsećaju da je ulaz na tribine za ovaj meč slobodan, a karte će ispred blagajne deliti volonteri kluba, dok su cene ostalih karata za preostale sektore ostale su nepromenjene. Utakmica Crvena zvezda – FMP igra se u subotu od 17 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a u narednom kolu crveno-beli u sredu ponovo će biti domaćini, ovog puta ekipi OKK Beograda.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter