4
AdmiralBet ABA Liga

NASTAVLJA SE: Čović otkrio kada su porasle tenzije sa ekipom Budućnosti, a imao je šta da kaže i o Filipu…

Objavljeno: 28.04.19 u 00:30

Nastavlja se bura oko finalne serije ABA lige. Nebojša Čović se još jednom dotakao dešavanja u Beogradu i Podgorici.

On je istakao da su igrači crveno-belih prošle godine napadnuti i da je tada sve počelo, a kulminiralo je ove sezone.

– Dobili su prvu utakmicu, izgubili drugu u Beogradu. Mi smo tad u Podgorici od aerodroma do hotela voženi sat vremena. Kad smo stigli u hotel, naši igrači su otišli na večeru i bili su napadnuti. Bilo je prozivanja Alena Omića koji je posle toga otišao u Budućnost da igra. Prešli smo preko toga… Ustaljen vatromet noću, topovski udari, pokušaj buđenja ekipe i pritisak u hotelu raznih likova koji vas mrko gledaju, ništa drugo ne rade. A onda dođu i kažu da je u Podgorici prošle godine sve bilo u redu. Da li je u redu da se skandira: Alene Turčine, pa onda onaj drugi deo. Pa onda: ti si Zvezdin četnik, Alene. Bacali su svinjske nogice… Ove godine su rušili zaštitnu ogradu i tako dalje, rekao je Čović u emisiji „Pravac“ na „Pink Info 3“ kanalu.

Čović je objasnio da je atmosfera u prvoj i drugoj utakmici u Beogradu bila prihvatljiva i u sportskim okvirima.

Repeša posle druge utakmice u Beogradu psuje naše novinare i neće da izađe na konferenciju za štampu. Pazite, izgubio je 38 razlike. Neukusno je da bilo koji trener kada izgubi toliko priča o atmosferi i ne znam čemu. Pričaj čoveče o tome kako ti tim igra. Šalje pomoćnog trenera. U svlačionicu ulazi Bokan koji mu daje instrukcije šta da kaže da je to linč, ovako, onako – kaže Čović.

Dotakao se Nebojša i odlične igre svog sina koji je bio odličan u presudnim momentima. 

– Moja deca nemaju protekciju. Fino su vaspitani, nemaju kladionice, kockarnice, ne troše za veče ne znam koliko i ne znam šta. Tako se i Filip borio i od večeras nije on moj sin, nego sam ja njegov otac, zaključak je Nebojše Čovića 

0
0

4 Komentara

  1. Lepo si opisa svoju porodicu samo tako nastavi i sa Zvezdom i porodicom Fico je postao pravi timski lider.Pozdrav od Zvezdasa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisu cak no prvaci crne gore vec je to Barski Mornar, prosle godine su prvi put prvaci Jadranske lige i ako Bogda nikad vise.Svaka cast Partizanu,Ciboni, Cedeviti Zadru i ostalim ucesnicima ABA lige a ovaj tres sjeme im se zatlo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter