1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

DOBRO PAMTIM SVE: Zbog ovoga su ih ‘Grobari’ voleli! Bogdanović i Lovernj ne zaboravljaju crno-beli dres( FOTO)

Objavljeno: 28.04.19 u 00:13

Iako je prošlo šest godina nekadašnji košarkaši Partizana nisu zaboravili veliki uspeh koji su  zajedničkim snagama ostvarili. 

Bogdan Bogdanović i Žofri Lovernj prisetili su se velikog uspeha ostvarenog sa Partizanom 2013. godine. Na društvenim mrežama podelili su sliku ekipe u toku ceremonije dodele pehara u dvorani „Laktaši“.

NBA as koji nastupa u redovima Sakramento Kingsa nije zaboravio svoj nekadašnji klub. Bogdanović je na Instagramu objavio fotografiju uz natpis ‘Dobra stara vremena„. Istu fotografiju podelio je i jedan od dvojice francuza u to vreme Žofri Lovernj, a nedugo zatim usledio je i retvit Lea Vestermana.

Lovernj je ispod fotografije dodao opis ‘Na današnji dan braća su postali šampioni ABA lige“. Partizan je te godine u finalu pobedio Crvenu zvezdu sa 71:63, a upravo je Leo Vesterman zajedno sa Davisom Bertansom postigao 15 poena i bio najbolji pojedinac u tom meču.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good old times! 😎🏆 @aba.liga champs of 2013! #champtalk #3fedyear

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter