0
Evroliga

FOTO: STARSOIRT

EVROLIGA: Odlični De Kolo vodio CSKA do ‘osvete’ Baskoniji!

Objavljeno: 24.04.19 u 22:44

Baskonija je uspela da iznenadi CSKA iz Moskve u prethodnom meču, a Armejci nisu dozvolili da to i večeras ponove.

Krenuli su Moskovljani silovito od samog početka meča. Od prvog podbacivanja gosti su uspostavili kontrolu i u dva navrata imali prednost od 11 poena. U drugoj deonici uspeli su da podignu i do 13, ali su uz kontrolu igre prednost održavali i tokom druge deonice. Domaći su jedino uspeli da na poluvreme odu sa sedam poena zaostatka.

Pauza je prijala igračima Baskonije, a tokom celog poluvremena uspeli su da zaigraju bolje u napadu i uz dobru odbranu do kraja deonice spuste na tri poena zaostatka. Prvo vođstvo imali su domaći na početku četvrte deonice kada su poveli 65:62, ali nisu imali snage da održe prednost i veoma brzo prepustili su CSKA kontrolu, a ruski predstavnik do kraja nije popuštao i trenutno vodi sa 2:1 u seriji.

Vinsent Prajor bio je najbolji u Baskoniji sa 19 poena, dok je Darun Hiliard postigao 13, poen manje ubacio je Johanes. U ekipi CSKA Nando De Kolo postigao je 28 poena za 26 minuta na parketu. Jedanaest poena ubacio je Kori Higins a poen manje Hajns i Klejburn

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter