0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

REPEŠA: Pljuvanje je kukavički čin, lakše bih primio šamar – imam molbu za navijače Budućnosti…

Objavljeno: 16.04.19 u 15:16

Trener Podgoričana ponovo je govorio o atomsferi u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Poraženi su ubedljivo ‘plavi’ u Beogradu i sada pred svojim navijačima imaju priliku izbore nastavak serije.

Prethodnih pet puta kada su se ovi timovi sastajali, Budućnost je znala samo za poraz, a trener tog kluba istakao je da još nije sve gotovo.

– Rekao sam odmah na večeri da su mi sada potrebne osobe, a ne igrači, koji su spremni da prihvate takvu situaciju. Ko nije spreman, neka ostane kući. Niko se neće naljutiti, ali trenutak je takav, istakao je Repeša, a prenose ‘Vijesti‘.

Posle drugog meča Repeša je govorio o atmosferi u Beogradu, a sada se ponovo osvrnuo na dešavanja u nedelju.

– Ja sam samo rekao ono što sam video, doživeo i čuo. Nisam očekivao, ali nisam doživeo traume. Ipak sam ja dete sa asfalta. Takav sam čovek – mogu da primim šamar, ali pljuvanje je najkukavičkiji čin. Namere mi nisu bile loše. Takođe, ne priznajem kazne za nasleđe.

Iskusni stručnjak imao je poruku i za navijače Budućnosti.

– Nama podrška, ali da ispoštuju protivnika, da oni ne dožive ono što smo mi. To ih molim, to je prava podgorička, crnogorska publika. Podrška navijača je potrebna i biće lakše igračima, ali nije dovoljna – treba biti pametan, agresivan, disciplinovan, povezan, naglasio je Repeša.

FOTO: STARSPORT

Prepoznali su greške iz prethodnih duela Podgoričani…

– Znamo gde su greške, sve se mogu otkloniti. Uveren sam da će se sutra gledati drugačija utakmica. Najvažnije je vratiti samopouzdanje, koje je poljuljano, ali uz domaćinsku atmosferu možemo da se vratimo.

Za kraj trener ‘plavih’ je poručio da bi njegovi igrači morali da pokažu reakciju…

– Mora da bude reakcija zbog poštovanja prema navijačima, prema poslodavcima, jer malo je sredina u Evropi, koje redovno isplaćuju i izvršavaju svoje obaveze. Ali, pre svega je potrebna reakcija prema svom imidžu i ponosu. Ko nema reakciju u ovom momentu, taj nema ponosa i ne može igrati nigde na svetu, zaključio je Repeša.

Treća utakmica finalne serije u ‘Morači’ zakazana je za sutra od 19 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter