0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO ABA liga - Crvena zvezda

BILI BERON: Zaboravljamo sinoćnju utakmicu, očekuje nas dosta drugačiji meč u sredu!

Objavljeno: 15.04.19 u 09:43

Crvena zvezda je obezbedila prednost od dve pobede pred odlazak u Crnu Goru na treći meč finala ABA lige protiv Budućnosti. 
Nakon ubedljive pobede u prvom meču malo ko je očekivao da će Crvena zvezda i u drugom biti toliko dominantna i da će slaviti sa 107:69. Bili Beron je u sinoćnjem meču postigao deset poena. 

Pokazali smo karakter. Nastavićemo u istom ritmu. Završili smo sa ovom utakmicom i nećemo se mnogo osvrtati na nju. U sredu nas očekuje teška utakmica i bučna atmosfera, počeo je bek Zvezde.

Zvezda je imala dominatno šutersko veče u sinoćnjoj utakmici, a i podrška sa tribina je dosta pomogla. 

– Očekivao sam težu utakmicu sigurno. Držali smo se našeg plana igre i igrali dobro u odbrani. Bila je dobra utakmica, kao i prethodna. U sredu nas očekuje najteža utakmica, igraćemo još jače i sa više žestine. Biće to dosta drugačiji meč. Imaju dosta talentovanih igrača, igraćemo pred njihovom publikom, imaće više energije, rekao je Beron.

Foto: ABA LIGA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter