0
AdmiralBet ABA Liga

NEMAŠ RAZLOGA ZA BRIGU: Nakon Divca, sa Malog Kalemegdana pisali još jednoj NBA legendi

Objavljeno: 12.04.19 u 13:22

Crveno-beli poslali su poruku NBA asu.

Ove sedmice Dirk Novicki se oprašta od aktivnog igranja košarke, a povodom toga između ostalog dobio je poruku i od Crvene zvezde.

Crveno-beli su Nemcu poručili da nema razloga za brigu i da nasledinika već ima u Dalasu i to u vidu Luke Dončića. Slovenački košarkaš koji je između otalog i navijač beogradskog kluba za sobom ima sjajnu sezonu i uz Treja Janga čini dvojac glavnih konkurenata za prizannje ruki godine.

Dirk, čestitamo ti na svemu što si uradio tokom karijere, bilo je zadovoljstvo gledati te. Ne moraš da brineš, jer imaš pravog naslednika, Luku Dončića, stoji u poruci crveno-belih.


U noći između utorak i srede na utakmici koju je Dalas igrao poslednji put u svojoj dvorani u ovoj sezoni, Novicki je objavio da se povlači i da je to ujedno njegova poslednja utakmica pod svodovima hale čiju je istoriju pisao. Četrdesetjednogodišnji Nemac je u NBA stigao 1998. godine, odigrao je 1.521 meč za tim iz ‘AT&T’ dvorane i u proseku beležio 20.7 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter