0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAKVE ĆE SADA BITI REAKCIJE: Određene sudije za prvi meč između Crvene zvezde i Budućnosti

Objavljeno: 11.04.19 u 10:42

Kao i obično, i što je bio slučaj u finalnoj seriji prošle sezone, suđenje i delegirani arbitri privlače veliku pažnju košarkaške javnosti u regionu.

U finalu će ove sezone, baš kao i prošle, ponovo igrati Crvena zvezda i Budućnost, a serija počinje sutra utakmicom broj jedan u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Prošle godine u ovo vreme, dosta se pričalo o sudijama i njihovim greškama koje jesu ili nisu uticale na krajnji ishod i promenu imena šampiona Jadrana.

Zato je za prvi meč imenovana sudijska trojka: Saša Pukl (Slovenija), Matej Boltauzer (Slovenija), Tomislav Hordov (Hrvatska.

Svi ovi arbitri su već delili pravdu u utakmicama polufinala. Boltauzer čak tri puta. Dva puta u utakmicama Cedevite i Budućnosti u Zagrebu, Pukl je bio sa njim u prvoj utakmici te serije, a zajedno su sudili i u drugoj utakmici polufinala između Partizana i Crvene zvezde.

Hordov je svoj jedini meč imao u Beogradu, u prvoj utakmici, kada je Crvena zvezda bila domaćin Partizanu i kada je slavila sa 106:101.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter