2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VESNA ČOVIĆ: ‘Delije’ su bolje od ‘Grobara’, ali mi se i kod njih jedna stvar ne sviđa…

Objavljeno: 08.04.19 u 09:38

Dueli Crvene zvezde i Partizana u košarci uvek podignu tenziju na najviši nivo, a nažalost u navijačkom ‘ratu’ vređaju se igrači, treneri, funkcioneri, ali i njihove porodice.

Posle polufinalne serije ABA lige u kojoj je Crvena zvezda sa 2:1 pobedila Partizan o uvredama sa tribina govorila je supruga prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića i majka plejmejkera ovog kluba Filipa, Vesna Čović. Ona je ocenila da su navijači Crvene zvezde bolji od pristalica Partizana.

– U majstorici je atmosfera bila divna, oduševljena sam. Navijači Zvezde su pokazali da su bolji od Partizanovih. Ne volim vređanje. Da se razumemo, ne dopada mi se ni to što su vređali Novicu Veličkovića. Odnosi između igrača dva tima su u najboljem redu, tako da to nije potrebno – istakla je za ‘Alo’, Vesna Čović.

Supruga Nebojše Čovića je istakla da je ružno kada je navijači Partizana vređaju, jer ona ne igra na terenu.

– Grozno je i kada mene suparnički navijači vređaju. Niti sam na terenu, niti šutiram na koš. Nema nijednog razloga za tako nešto, ali šta da se radi, idemo dalje u nove košarkaške pobede.

Crvena zvezda u petak igra prvi meč finala ABA lige protiv Budućnosti koja je sa 2:1 u seriji pobedila Cedevitu i to posle ‘brejka u majstorici’.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter