0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZAGORAC SUROVO ISKREN: Pazim šta ću da kažem jer su emocije prejake u ovom trenutku – igraćemo opet za 12 meseci, ali…

Objavljeno: 06.04.19 u 21:20

Košarkaški Partizana bili su vidno razočarani posle večerašnjeg poraza od ‘večitog rivala’.

Crvena zvezda je u odlučujućoj utakmici polufinala ABA lige porazila crno-bele sa 84:63.

Rade Zagorac je utakmicu završio sa osam postignutih poena i gorkim ukusom posle teškog poraza od Zvezde koja se plasirala u finale regionalnog takmičenja.

– Teško je u ovakvom momentu reći nešto što ima smisla. Ljudski i iskreno čestitam Zvezdi jer su zasluženo pobedili. Naš klub očigledno raste, ali je taj poces postepen. Očigledno još uvek nismo na željenom nivou, ali za svaki proces je potrebno vreme, nije realno da se sve desi u jednoj sezoni. Igraćemo za 12 meseci ponovo protiv Zvezde i garantujem da ćemo biti bolji, izjavio je Rade Zagorac, a potom dodao:

– Razlika je večeras bila realna, potukli su nas do kolena. Potpuno su nas nadigrali… Zaista pazim šta pričam jer su emocije veoma jake. Ubedljiv poraz večeras ne može da baci senku na celu sezonu u ABA ligi u kojoj smo bili dobri. Nastavljamo dalje, većini nas je ovo najteži poraz u karijeri ali Partizan neće stati.

Nezadovoljstvo nije krio ni kapiten ekipe, Novica Veličković:

– Osećam se preteško… Čestitao bih Zvezdi na muškoj igri, kontrolisali su sve od početka utakmice. Samo možeš da im pružiš ruku i čestitaš. Mi se okrećemo dalje, rekao sam saigračima da je sutra novi dan i ono što imamo treba da gajimo, da se vratimo u salu da treniramo, da napredujemo, to je to. Nismo pogodili dosta otvorenih šuteva, ušli u kontraritam, velika tenzija… Nemamo nikakvo opravdanje i jednostavno se nismo snašli. Glavu gore, mora da se ustane posle svega ovoga. Zahvalio bih se našim navijačima, dugujemo im ogromnu zahvalnost, davali su nam veliku podršku kada smo bili u ‘daunu’. Niko u Evropi nema da igra svaki meč pred šest, sedam hiljada ljudi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter