3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠTA KAŽU STRANE KLADIONICE: Zanimljivije će biti u Zagrebu, evo ko je u Beogradu favorit Zvezda ili Partizan…

Objavljeno: 01.04.19 u 17:42

Najveće svetske kladionice već su odredile kvote za ‘majstorice’ polufinala plej-ofa ABA lige, evo kako se kreću…

Ne pamti se kada je ABA liga bila ovako izjednačena i neizvesna. Dva polufinala duela ušla su u ‘majstorice’, te nas čeka pakleni vikend. Naravno, u Srbiji je u centru pažnje dvoboj večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, a moglo bi se reći da su kvote u stranim kladionicama za sada veoma čudene…

Naime, jeste Crvena zvezda domaćin i imaće šestog igrača na tribinama, ali čini se da je Partizan baš potcenjen. Kvota na pobedu crveno-belih kreće se od 1.35 u kladionici ‘Bet and Home’, do 1.40 u ‘Bet and Win’. Kladionica ‘Bet 365’ je dala Partizanu čak 6,5 poena prednosti od samog starta.

Sa druge strane ‘Bet and Win’ pobedu Partizana ceni 2.75, dok ‘Bet and Hoime’ 2.91. Vidiećemo u subotu u 20 časova da li su crno-beli kadri da naprave iznenađenje ili će crveno-beli opravdati ulogu favorita.

Kada je reč o drugom polufinalnom paru Cedevita-Budućnost, prednost je data Zagrepčanima. Zanimljivo je to da su u svim kladionicama kvote skoro jednake, pobeda Cedevite je 1.65, a trijumf Podgoričana 2.10.

0
0

3 Komentara

  1. Kako cu slatko da uzmem parice, zivi bili pa videli, kakav k domaci teren. Ovi iznajmili narikace od navijaca (pravi su samo na fudbalu, to je za respekt) a ovi vitamini ko da igraju u holandiji, toliko se prati basket. Tako da je to lepa sansona za kes i osmeh jer ⚪️⚪️ boja mila u mi uvek bila, otkad za se znam, volim PARTIZAN!!!!! Neka prsti!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter