0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA PODVUKLA CRTU: Miljenik Partizanovih navijača obeležio drugu rundu

Objavljeno: 01.04.19 u 11:49

Partizanov klinac obeležio je drugu polufinalnu rundu plej-ofa ABA lige.

Predstojećeg vikenda biće poznato ko će u finale regionalnog šampionata, a oba tima koja su imala zaostatak to su poravnala juče, odnosno prekjuče.

Nakon druge runde u ‘Pioniru’ i ‘Morači’ nagrada za najkorisnijeg igrača pripala je beku Partizana Vanji Marinkoviću. Momak koji je ponikao u crno-belom taboru je kroz ukupan indeks korisnosti od 22 stigao do tog zvanja. Najviše poena u ovom kolu postigli su pomenuti Marinković, kao i plejmejker zagrebačke Cedevite Džejkob Pulen, po 18.

Najviše skokova u ovoj rundi imao je australijski centar Džok Lendejl, osam, dok je sa devet dodavanja priznanje u tom segmentu pripalo Norisu Kolu. Na listi kradljivaca prvo mesto sa po dve ukradene lopte podelili su Noris Kol, Danilo Nikolić, Branko Lazić, Edo Murić i Aleks Renfro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The top performers of Semi-finals Round 2 are coming from @kkcedevitazg, @partizanbc, @buducnostvoli & @crvenazvezdakk! #ABALiga #RoadToGlory

A post shared by ABA Liga (@aba.liga) on

Majstorice polufinala biće odigrane u subotu od 20 časova u Beogradu i u nedelju od 19 sati u Zagrebu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter