0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NBA: Marjanović pogodio trojku, Bjelica 17 skokova u pobedi Kingsa, Mavsi na krilima Dončića i Novickog pregazili GS (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.19 u 09:12

U noći između subote i nedelje odigrano je osam mečeva u NBA ligi.

Iako su minimalne, košarkaši Sakramenta još uvek imaju šanse da se domognu plej-ofa, a tome je doprinela i pobeda od 112:103 nad Finiks Sansima.

Bogdan Bogdanović je pogodio tek dva šuta iz igre od 11 pokušaja i imao je šest poena, dok je Nemanja Bjelica bio fantastičan – 13 poena, 17 skokova i pet asistencija.

Badi Hild je predvodio Kingse sa 25 poena, a epitet igrača meča ide mu zbog dve asistencije i sedam skokova. Preslikanu statistiku imao je Harison Barns, ali uz jedan skok manje.

Sanse našeg Igora Kokoškova predvodio je Devin Buker (32 poena, 10 skokova).

Kingsi u narednom kolu igraju protiv Los Anđeles Lejkersa, a pobeda bi ih ostavila u trci za plej-of.

(Youtube/Ximo Pierto)

Dalas Mavsi su bili sjajni protiv Golden Stejt Voriorsa, pre svih Dirk Novicki (21 poen) i ruki Luka Dončić, koji je zabeležio tripl dabl – 23 poena, 11 asistencija i 10 skokova za trijumf 126:91. Kod Voriorsa najbolji je bio Durent sa 25 poena, Kazins je dodao 18, dok Stef Kari nije igrao.

(Youtube/Ximo Pierto)

Filadelfija je izgubila od Atlante 129:127 u meču u kom je tokom većeg dela vodila, ali nisu uspeli Siksersi da prelome, pa su Houksi u poslednjim trenucima utakmice došli do pobede košem Janga.

Boban Marjanović je imao tri skoka, ubacio je pet poena – od čega jednu trojku, prvu u svojoj NBA karijeri.

(Youtube/Ximo Pierto)

Rezultati:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter