0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Partizan v Cedevita Novica Velickovic (L) Elgin Cook (C) Beograd, 22.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVICA VELIČKOVIĆ: Očekuje nas meč kao i svaki drugi, pokazali smo u Nišu da možemo protiv Zvezde!

Objavljeno: 22.03.19 u 14:55

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u prvom meču polufinalne serije ABA lige, crno-beli su danas održali konferenciju za štampu uoči meča. 
Novica Veličković govorio je o očekivanjima pred sutrašnji meč. 

– Svi znamo šta nas očekuje sutra i sigurno je da smo se spremali za sve ovo. Veliki je pritisak na obe ekipe, a mi ćemo da učinimo šta je do nas da izađemo kao pobednici iz duela. Neće biti nimalo lako. Igramo protiv iskusnog i talentovanog tima. Možemo da obećamo da ćemo dati svoj maksimum. Spremamo se sada samo za prvi meč, a za drugi ćemo se spremati naredne nedelje, poručio je Veličković

Na pitanje novinara da li može da uporedi situaciju danas sa onom iz 2015. kada su ove ekipe takođe igrale derbi koji je nosio sličnu težinu, Veličković imao spreman odgovor.  

– Te godine nisam bio u klubu, ali važnost derbija dobro znam. Znam šta nose ove serije. Specifično je što je derbi u pitanju pored svega šta nosi plej-of ABA lige, treba se spremiti za sve to, poručio je Veličković

Novinare je takođe zanimalo i kako pritisak polufinala utiče na igrače. 

– Sigurno je da je za neke momke sve ovo novo, a neki su već doživeli ovakvu vrstu pritiska u drugim ligama. Najlakše je da utakmica samo krene, a da mi damo svoj maksimum i vidimo dokle će nas to dovesti, rekao je Veličković. 

Veličković je potom na pitanje novinara govorio i o pobedi u Nišu, da li ona može biti neka prevaga

– Tu utakmicu nismo ni spomenuli. To je ostalo iza nas. Bila je borba za trofej, ali to nema veze sa ovim šta nas očekuje sutra. Pokazali smo da možemo protiv Zvezde i to je sve, rekao je Novica Veličković. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter