0
Evroliga

FOTO: KK Budućnost Voli

PODGORICA SE OPRAŠTA OD EVROLIGE: Protiv Efesa za čast i proveru pred Cedevitu

Objavljeno: 21.03.19 u 12:00

Plavi će nakon dva dana ponovo igrati sa turskim timom u Evroligi.

Nakon što su izabranici Jasmina Repeše pošteno namučili Fenerbahče sada je na red došla ekipa Efesa.

Nema sumnje da ljubitelje košarke u Podgorici očekuje pravi spektakl, nakon partije koju su njihovi ljubimci prikazali u Istanbulu. Sa druge strane ekipa Efesa želi da obezbedi što bolju poziciju pred nastavak takmičenja i održi prednost u odnosu na Barselonu. Ovo će biti ujedno i poslednja utakmica u ovoj sezoni Evrolige Budućnosti pred domaćom publikom, pošto ih do kraja očekuju dva gostovanja.

Pred ovaj meč trener ‘plavih’ istakao je da će i pored toga što ih za vikend očekuje mnogo važnija utakmica protiv Cedevite njegov tim dati sve od sebe da dođe do pobede.

– Odigrali smo odličnih 37 minuta protiv Fenerbahčea, a sada dočekujemo ekipu Efesa, koja se trenutno bori za četvrtu poziciju kako bi imali prednost domaćeg terena u plej-ofu. Efes je u dobroj formi, vezali su pet pobeda do sinoćnjeg poraza u poslednjoj sekundi protiv CSKA. Odlično održavaju formu tokom cele sezone, odbrana im je na visokom nivou, imaju svoj ritam i stil igre na koji moramo odgovoriti na pravi način. Orijentisani su na ‘pik-en-rol’ igru u napadu, sa odličnim šuterima i dobrim centrima. Potrebno je da izađemo na teren kao i na prošlom meču i da budemo fokusirani od početka do kraja meča, poručio je Jasmin Repeša.

U prvom meču ova dva tim slavio je Efes sa 106:68, a priliku za revanš ‘plavi’ će imati večeras od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter