0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘ODMAH SU IZA AMERIKANACA’: Španija već zazire od Srbije!

Objavljeno: 19.03.19 u 13:52

Selektor ‘crvene furije’ Serđo Skariolo je dao izjavu iz koje se jasno može primetiti koliko je Srbija ‘porasla’ i kakvo poštovanje ima od selekcije Španije.

Žreb je želeo da Španija zaigra u grupi C sa Iranom, Portorikom i Tunisom, dok će u grupi D biti Srbija, Italija, Angola i Filipini. I upravo ove dve grupe će formirati novu u drugoj fazi, te će najverovantiji okršaj Srbije i Španije odlučiti ko će ići na SAD pre velikog finala.

Iz izjave Serđa Skariola, selektora ‘crvene furije’, može se zaključiti kakvo je njegovo mišljenje o ‘orlovima’.

– Stavio bih Srbiju samo mali korak ispod SAD, znajući protivnika i igrača, a čujem da će svi biti deo ekipe, čini mi se da su oni skoro na tom nivou. Ne potpuno, ali skoro – rekao je Skariolo.

Zbog toga on poziva na maksimalan oprez.

– U prvoj fazi čekaju nas ekipe koje na prvi pogled neće biti komplikovano pobediti, ali neće biti baš tako. Druga faza će biti teška. Srbija je kandidat za zlato, Italija će biti dobar tim, pa moramo da budemo maksimalno spremni – upozorio je selektor Španije.

Svetski kup u Kini igra se od 31. avgusta do 15. septembra.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter