0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka play off final game 2 Crvena Zvezda v Partizan Head coach Dusko Vujosevic (C) celebrate with his players Petar Aranitovic Boris Dallo Mihajlo Andric Djordje Gagic Milenko Tepic Davis Bertans Nemanja Bezbradica Belgrade, 06.16.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZATO GA PARTIZANOVCI OBOŽAVAJU: Vujošević pred plej-of poslao poruku koja će oduševiti ‘Grobare’

Objavljeno: 14.03.19 u 17:24

Početak plej-ofa ABA lige nas uskoro očekuje. Poznato je ko će igrati u završnici, a jedan od najuspešnijih trenera u ovom takmičenju govorio je o šansama koje se daju Partizanu. 

Duško Vujošević je košarkaška ikona u Crnoj Gori, ali i redovima crno-belih, a upravo je nekadašnji trener Partizana za crnogorski portal CDM.ME o favoritima.

Početkom februara u izjavi srpskim medijima Vujošević je istakao da je Budućnost veliki favorit za osvajanje lige.

– Više ne mislim da je Budućnost Voli favorit. Smatram da favorita nema, šanse su izjednačene. Veliki je ulog i to će sigurno povećati motivisanost i klubova i timova. Kod nekih će izazvati možda i veću dozu pristojnosti nego što u ovom momentu imaju. Mislim da Partizan nije bez šansi gledajući, u ovom momentu, kakvo je stanje i raspoloženje u svim klubovima, istakao je nekadašnji trener Partizana i nekadašnji selektor Crne Gore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter