0
Košarka

FOTO: Printscreen

VEČE BESA I TUČE U NBA LIGI: Vestbruk pretio navijaču da će sj…ti njega i ženu, potom i tuča u Klivlendu (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.19 u 10:46

Ludo veče u najjačoj ligi sveta koje su obeležile tuče, bes i ružne reči, preterao je Rasel Vestbruk.

Skandal u NBA ligi! Jedan od najboljih igrača na svetu Rasel Vestbruk se tokom gostovanja Juti (Tandersi slavili 98:89) verbalno sukobio sa navijačima iz prvog reda, tačnije sa jednim parom. Naime, na snimku se vidi kako zvezda Oklahome preti navijačima.

– Kunem se Bogom, sj….u i tebe i tvoju ženu. Kunem se u sve što volim. Obećavam ti to – vikao je Vestbruk.

Kasnije je vedeta Tandersa pokušala da objasni šta se dogodila i šta ga je toliko razbesnelo.

– Taj čovek mi je rekao: ‘Sagni se na kolena, kao što si i navikao’. To je bilo rasistički i uvredljivo. Što se mene tiče, neću dozvoliti da neko vređa moju porodicu. Prosto, mislim da bi nešto trebalo da se uradi. Mora da postoje neke posledice za takve ljude, koji dođu na utakmicu i kažu sve šta hoće. Ne mislim da je to fer prema igračima. Ne samo prema meni, već i prema svima – rekao je Vestbruk.

Gledalac Šejn Kejsel rekao je ‘ESPN’-u da nije psovao i da nikoga nije uvredio.

– Počelo je kao zabava, rekao sam Vestbruku da ohladi ta kolena. Odgovorio mi je da su mu kolena vrela, a ja sam rekao da će mu biti potrebna – rekao je Kejsel.

Pre toga u Klivlendu je došlo do fizičkog obračuna. U meču u kom su Kavsi sa 126:101 pobedili Toronto ‘pesničili’ su se Markis Kris i Serž Ibaka. Evo kako je to izgledalo:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter