0
Evroliga

FOTO: KK Budućnost Voli

REPEŠA: Isforsirali smo povratak Bitadzea, ja nisam pravio ovaj tim!

Objavljeno: 08.03.19 u 21:45

Ekipa Budućnosti doživela je i 19. poraz u ovogodišnjoj Evroligi.

Ovog puta je u ‘Morači’ od aktuelnog šampiona ABA lige bio bolji grčki Olimpijakos koji je slavio rezultatom 89:75.

Trener domaće ekipa nakon petog vezanog poraza izjavio je da su njegovi izabranici tokom prvog poluvremena gostima iz Pireja ‘dozvolili sve’.

– Kada jednom timu kakav je Olimpijakos dozvoliš sve, kao što smo mi uradili u prvom delu, kada steknu samopouzdanje, onda je teško očekivati pobedu. Nakon tajm-auta smo se pomerili, ali oni su pogodili prvih šest ili sedam nadapa. U nastavku smo probali, pravili greške, ali pokušavali smo, imali smo reakciju. I to je važno, rekao je Repeša, a prenose ‘Vijesti‘.

Gruzijski centar koji nosi dres Budućnosti na poslednjem treningu doživeo je povredu.

– Uvek sam zabrinut. Nikad ne mogu da budem zadovoljan, ni kada se dobija ni kada se gubi, uviek može bolje. Mislim da nije istina da nazadujemo, a da li možemo bolje, možemo. Bilo je i subjektivnih razloga za pad forme, ali da je sve lošije, nije. Treba uvesti i novog igrača, koji nije u pojedinim trenucima znao šta treba da radi u napadu. Naša igra bez Bitadzea i sa njim nije ista. Isforsirao je povratak, odmah smo ga kritikovali da je bio slab, ali i on to zna i postojale su okolnosti. Moramo vratiti samopouzdanje, a insistiram da se iznesu pozitivne poruke. Kao da neko hoće da unese razdor u ekipu, da ne bude kako treba, ali mi ćemo istrajati, tu nema dileme.

Potom je hrvatski stručnjak nastavio o odonosu pojedinih igrača.

– Repeša nije pravio tim, niti je dovodio. Repeša je došao da pomogne ako treba. Vraćati se na nešto što je bilo je gubljenje vremena i problem više. Stvari na koje ne možeš da utičeš treba da staviš po strani. Treba verovati ovoj ekipi, treba je bodriti, a ekipa mora bolje da igra. Pojedinci su morali da daju više, ali ne večeras samo. Morali su dati više i pre četiri meseca. Jesu li morali u Banjaluci dati više. Jesu i sigurno da do kraja moraju davati više. Pokušavam da prenesem pozitivne poruke i pomognem igračima da budu bolji, kazao je Repeša.

Nakon ovog meča ‘plavi’ se okreću ABA ligi, gde u pretposlednjem kolu u ponedeljak od 18 sati gostuju Megi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter