0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘BACANJE KOŠARKE S RAMENA’: Vasa Micić ‘u lice’ Guduriću postigao najluđu trojku ove godine (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.19 u 21:07

Nije Efes uspeo da savlada Fenerbahče, slavili su izabranici Željka Obradovića ubedljivo, ali je pitanje da li bi do te pobede došli baš toliko lako da je Vasilije Micić loptu dobio bar deo sekunde ranije.

Isticalo je vreme za igru u prvoj četvrtini, Fenerbahče je imao prednost 20:17, a Micić je posle nešto slabijeg uvođenja lopte iz auta i konfuznog napada svog tima dobio loptu na sredini terena. Preuzeo ga je Marko Gudurić, pa Miciću nije preostalo nikako drugačije da uputi loptu ka košu nego u stilu legendarne narodne igre „bacanje kamena s ramena“.

I, na njegovu žalost, pogodio. Zašto na žalost? Pa da se sve odigralo samo deo sekunde ranije, Micićeva trojka bi bila priznata. Ovako, ostaje nam samo da se divimo zaista sjajnom ali nepunu sekundu zakasnelom potezu reprezentativca Srbije koji bi bez dileme bio kandidat za potez kola, a možda i čitave sezone.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter