0
Košarka

STIGAO: Saša Obradović zvanično preuzeo Monako! (FOTO)

Objavljeno: 25.02.19 u 19:50

Srpski stručnjak karijeru će nastaviti u klubu iz Kneževine.

Kako je to HotSport pre nekoloiko dana najavio jedan od najboljih domaćih trenera više nije bez angažmana.

Kako javaljaju francuskli mediji pedesetogodišnji Srbin je pre nekoliko dana stigao u Monte Karlo kako bi utanačio detalje ugovora, koji će trajati do 2021. godine, a danas je i zvanično odradio prvi trening. Obradović će na klupi ovog tima zameniti slovenačkog trenera Sašu Filipovskog, koji je prošlog leta stigao u Francusku.

Nekadašnji plejmejker kluba sa Malog Kalemegdana bio je trener brojnih timova, kao što su Keln, Kijevo, Turov, Donjeck, Alba i Lokomotiva Kubanj, koju je napustio početkom novembra ove godine. Najveći dosadašnji uspeh bio mu je upravo sa timom iz Krasnodara sa kojim je osvojio Kup Rusije i igrao finale Evrokupa, dok je sa Kelnom i Kijevom osvajao domaće šampionate, dok u riznici ima i četiri trofeja nemačkog Kupa.

Nakon 20 odigranih mečeva u francuskom šampionatu ekipa Monaka nalazi se na devetoj poziciji sa skorom od jedanaest pobeda i devet poraza, a identičan skor imaju i tri ekipe iznad njih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter