0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

ĐERIĆ: Da zaokružimo ciklus, VASIĆ: Motivisani smo i spremni za ostvarivanje cilja

Objavljeno: 20.02.19 u 20:51

Košarkaši Crvene zvezde mts pripremaju se za početak juniorskog Evroliginog turnira ANGT ‘Marko Ivković’ 2019. godine

Trener Bojan Đerić očekuje da ovaj turnir zaokruži jedan vrlo uspešan dvogodišnji ciklus tima:

– Očekivanja su kao i svaki put da mi kao sistem, vidimo ko od ovih momaka napreduje, na koga u okviru našeg sistema može da ide još više da se razvija. Mi u Crvenoj zvezdi osim trenutnog rezultata želimo i gledamo unapred. Druga stvar, prošle godine od ABA lige i Laktaša, igrali smo sva finala, i ostaje nam ovaj kvalifikacioni turnir da zaokružimo ceo ciklus što bi za sistem KK Crvena zvezda i ove momke bio izvanredan uspeh. Treće, ne i nevažno, na ovogodišnjem turniru idemo utakmicu po utakmicu, i kao i uvek idemo na pobedu. Prvi rival je Olimpijakos, i negde bi bilo bahato da pretimo i najavljujemo lak posao u takvom društvu. Daćemo sve od sebe, pa ćemo videti zašta će to biti dovoljno, rekao je trener juniora Crvene zvezde.

Ekipu će ove godine predvoditi plejmejker Lazar Vasić:

– I ove, kao i svake godine, veoma smo motivisani i spremamo se naporno da ostvarimo cilj. Ovogodišnji turnir je težak, veliki izazov, počev od prve utakmice sa Olimpijakosom… Važno je da se držimo dogovorenog iz svlačionice,, da ih sipoštujemo i sprovedemo, ali želimo i važno je da počnemo na pravi način pobedom protiv Olimpijakosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter