3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KS Srbije

UOČI KRK: Evo šta kažu kladionice kod nas i u Evropi, velika razlika između Crvene zvezde i Partizana

Objavljeno: 13.02.19 u 17:34

Kup ‘Radivoja Koraća’ startuje sutra u Nišu, a kladionice u Srbiji i Evropi su već odredile kvote koje je favorit za osvajanje ‘Žućkove levice’.

Kada je reč o prognozama i kvotama, onda bi trebalo verovati kladionicama. Mada, one nisu bile u pravu prethodnih godina kada su trofej osvajale ekipe Mega Bemaksa i Partizana. Kada je reč o novom izdanju kupa prognoze su sledeće, kladionice u Srbiji, ali i Evropi za velkog favorita vide Crvenu zvezdu. Kod nas kvota na četu Milana Tomića je 1.45, dok u inostranstvu je ona manja i iznosi 1.30.

Drugi favorit je Partizan sa kvotom u našim kladionicama od 3.00, dok stranci daju nešto manje šanse crno-belima 3.50. Mega je treći favorit sa kvotom 13.00, dok je FMP četvrti sa kvotom 25.00. One su nešto veće u stranim kladionicama.

Danas smo saznali i sastave klubova za Kup ‘Radivoja Koraća’, Crvena zvezda je morala da se odrekne tri stranca Majkla Odža, Muhameda Fajea i Kej Si Riversa, dok će Partizan u Niš sa svim strancima, ali bez važna dva domaća košarkaša.

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

3 Komentara

    • Igokea-Patlidan jos i pre nego sto Zvezda potpisala ugovor sa FMP-om i taj ugovor je objavljeno da je istekao a vi kad je objavljeno da je taj ugovor istekao (Zvezda nikad nije ugasena reci gde je Radnicki NB) ko je sad ugasen .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter