1
Košarka

BOMBA U NBA: Entoni Dejvis zatražio trejd!

Objavljeno: 28.01.19 u 15:56

Jedan od najboljih visokih igrača u NBA odlučio je da promeni klub.

Već neko vreme spekulisalo se da Dejvis želi da napusti Pelikanse, a sada je i definitivno – popularni Obrva zatražio je trejd.

Čelnici Nju Orlensa su odbijali ovakvu mogućnost uz tvrdnju da će najbolji igrač ostati u timu. Takođe, njemu je bio pripremljen i novi ugovor vredan čak 240 miliona dolara, koji bi Dejvisu bio ponuđen na kraju sezone.

Dobro obavešteni novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski preko svog Tviter profila preneo je da je vest stigla lično od agenta košarkaša.

– Entoni ne želi da produži ugovor sa Nju Orleansom, već želi da bude trejdovan u tim koji će mu omogućiti da osvaja trofeje, poručio je Rič Pol.

Kako je jasno da je saradnji došao kraj, klub ima dve opcije, da igrača zadrži do leta 2020. godine i tada ga pusti kao slobodnog ili da usliši njegov zahtev. Dejvis je trenutno van stroja zbog povrede prsta na levoj šaci, a tokom ove sezone prosečno beleži 29.3 poena i 13.3 skokova.

0
0

1 Komentara

  1. Нека иде у Голден Стејт… Њима фали играча. Још Обрву и Леброна да доведу, па полако.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter