0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ANDREA TRINKJERI: Mogli smo da pobedimo sa pet razlike! Mislite da sam se iznervirao…

Objavljeno: 22.01.19 u 21:40

Posle pobede u Monaku ekipi Partizana su karte za četvrtfinale otvorene, a zadovoljan igrom svog tima bio je Andrea Trinkjeri.

Od specijalnog izveštača iz Monaka – Petar Lazić

On je istakao da je ovo velika pobeda, mada ostaje žal za pet poena razlike. Ipak, mora se dalje, dva kola su ostala do kraja i Partizan sudbinu drži u svojim rukama.

– Počeću od kraja. Nismo pobedili sa pet, a mogli smo sa pet razlike, mislite da sam se iznervirao zbog toga? Ne. Greške su nas koštale, ali igrali smo dobro. Radili smo ono ka čemu težimo, tako smo igrali. Promašili smo polaganje za plus pet, ali neću upirati prst u to, jer utakmica nije jedan potez. Šta bi bilo kad bi bilo… Ovo je košarka i neću upirati prst u moje igrače. Nemam gorak ukus, ovo je još jedan korak da budemo bolji. Nismo uradili sve, ali uradićemo sledeći put – rekao je Andrea Trinkjeri.

Šefu stručnog štaba Partizana se nije svideo odbari šuteva.

– Imali smo užasan odabir šuteva tri četvrtine. Igrali smo u poslednjoj sa energijom i srcem. Sve je bilo ključ pobede, pozicioniranje, disciplina – zaključio je Italijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter