0
Košarka

KAD JOKIĆA NOVINAR UHVATI NA ‘KRIVOJ NOZI’: Srpska zastava na neobičnom mestu i sjajna reakcija Jokića (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.19 u 17:55

Nikola Jokić je već postao jedan ne samo od najboljih košarkaša, već i jedan od najšarmantnijih i najduhovitijih delova NBA lige.

Neretko nekim svojim štosom Jokić propisno nasmeje ljubitelje košarke, a sada je usledio „odgovor“ jednog novinara, koji je našeg centra uhvatio, fudbalskom terminologijom rečeno, „na krivoj nozi“.

Naime, Jokić je protiv Čikago Bulsa ubacio 18 poena, njegov Denver je slavio 135:105, pa je u dobrom raspoloženju proteklo i druženje sa novinarima nakon poslednjeg zvuka sirenje. 

A za glavnu foru večeri pobrinuo se jedan od najpoznatijih novinara iz SAD, Vik Lombardi, koji je na Tviter prvo okačio fotografiju kačketa za logom Denvera u bojama srpske zastave:

A onda je usledio i susret sa Jokićem, koji je protekao izuzetno simpatično. Iako je Jokić kroz šalu odbio da kačket kupi za 300 dolara („Nije mi potreban“, rekao je Jokić Lombardiju pošto je čuo cenu), ipak je mnogo interesantnija njegova prvobitna reakcija, pošto je, nakon što je shvatio šta se nalazi na kačketu, kroz osmeh Lombardiju rekao – „Najs, naaajs! Ko je to napravio?“

(Youtube/ NBA Teams)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter