0
Evrokup

EVROKUP: Treći poraz Cedevite u top 16 fazi

Objavljeno: 16.01.19 u 19:08

Hrvatski tim je ubedljivo poražen u Kazanju.

Uniks je slavio rezultatom 105:70.

Nakon poraza od Andore i Zenita, Cedevita je izgubila i od Uniksa i tako se nalazi u veoma nepovoljnoj poziciji za prolaz u narednu fazu takmičenja. Hrvatska ekipa je loše otvorila utakmicu i ubacila samo 16 poena na startu, ruski tim je uspeo da dođe do prednosti ali ne i da se odlepi.

Podigla se efikasnost na obe strane do poluvremena te se i igra rasplamsala pa je publici bilo znatno zanimljivije. Meč je rešen već u trećoj četvrtini, Uniks je dosta ozbiljnije od rivala ušao u drugo poluvreme i serijom poena prvo došao do dvocifrenog plusa, pa i mnogo ubedljivije prednosti. U četvrtoj deonici je Cedevita pokazala jednu od najlošijih igara ove sezone, pogotovo kada je o odbrani reč. Hrvati su primili 32 poena u poslednjoj četvrtini utakmice u Kazanju, koliko su ukupno postigli u celom drugom poluvremenu.

Džamar Smit je bio najbolji na utakmici sa 19 poena i deset asistencija, Rejmar Morgan je imao 14 poena, a Moris Ndur 13. Andrija Stipanović je sa 16 poena i devet skokova bio najzapaženiji u gostujućem timu, a sledeći po poenima bio je Džastin Kobs koji je loše šutirao danas, sedam pogođenih šuteva iz igre od 19 pokušaja.

EVROKUP, 3. runda

Grupa E

Utorak

Partizan – Monako 68:72

Sreda

18.00 Ritas – Alba

Grupa F

Sreda

19.30 Fraport – Asvel
20.00 Ulm – Lokomotiva Kuban

Grupa G

Utorak

Unikaha – Limož 79:72

Sreda

18.00 Valensija – Crvena zvezda

Grupa H

Utorak

Zenit – Andora 71:80

Sreda

Uniks – Cedevita 105:70

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter