0
Evrokup

EVROKUP: Nakon crveno-belih, Unikaha bolja i od Limoža

Objavljeno: 15.01.19 u 23:48

Večerašnjom utakmicom otvoreno je treće kolo, kada su u pitanju dueli Grupe G.

Ekipa iz Malage je nakon poraza na startu takmičenja vezala dva trijumfa i večeras, rezultatom 79:72 bila bolja od francuskog kluba.

Nakon odigrane dve deonice domaća ekipa je imala na svom kontu deset poena više od ekipe koja od starta ove faze takmičenja još ne zna za ‘slast pobede’. Tokom trećeg perioda, igrači Unikahe su uspešno održavali razliku, a najbliži preokretu gosti su bili početkom četvrte četvrtine, kada su prišli na tri poena zaostatka. Domaća ekipa je uspela da odoli ovom pokušaju i utakmisu privede kraju na način koji želi.

U pobedničkoj ekipi najviše poena je postigao Adam Vačinski, 16, dok je tri manje imao Šermendini, a obojica su imala još po pet skokova. Srpski reprezentativac Dragan Milosavljević je za 25 minuta na terenu postigao tri poena i upisao četiri asistencije i jedan skok. U sastavu Limoža Hardi je nanizao 13 poena, a Majls jedan manje.

Nešto ranije danas Partizan je poražen od Monaka, dok je Zenit pred svojom publikom doživeo poraz od Andore rezultatom 80:71. Najbolji u pobedničkoj ekipi sa 19 poena bio je bivši igrač Zvezde Dilan Enis, dok su za Zenit najviše ubacili Tuškin, 17 i Rejnolds poen manje. Srpski intenracionalac Marko Simonović je za oko 27 minuta na terenu upisao četiri poena i sedam skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter