0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

NASTAVILA SE LEPA TRADICIJA: Košarkaši Zvezde posetili decu na Institutu za onkologiju (FOTO)

Objavljeno: 11.01.19 u 22:36

Prvotimci Crvene zvezde Aleksa Radanov i Filip Čović posetili su u pratnji menadžmenta kluba pedijatrijsko odeljenje dečije onkologije.

Tako su na Malom Kalemgdanu nastavili sa društveno odgovornim akcijama.

Iako po rasporedu imaju čak tri uzastopna gostovanja, od kojih su dva u dalekoj Španiji, nešto malo slobodnog vremena Aleksa Radanov i Filip Čović iskoristili su da zajedno sa menadžmentom kluba posete pedijatrijsko odeljenje Instituta za onkologiju u Beogradu. Na ovaj način, tradicija se nastavila i produžila na već sada osmu uzastopnu godinu.

I ovog puta izmamljeni su dragoceni osmesi na licima najmlađih. Prvotimci Zvezde su se decom igrali i zajedno proveli neko vreme, a na kraju su im i podelili paketiće.

– Ovo je već osma godina kako neki od prvotimaca Crvene zvezde tokom prazničnih dana posećuju Institut za onkologiju u Beogradu. Ovog puta ta čast je pripala Filipu (Čoviću) i meni. Imamo zgusnut raspored, ali to nije nikakav izgovor da ne pokušamo da ulepšamo dan ovim herojima. Divno smo se družili i zabavili i izuzetno mi je drago da smo ovu divnu tradiciju nastavili da negujemo, rekao je Aleksa Radanov.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Za uspomenu na ovo druženje ostala je ponovozajednička slika koja će se pridružiti porodičnom albumu kluba, a sa Malog Kalamegdana izrazili su zadovoljstvo zbog dobre saradnje sa doktorkom Lejlom Paripović koja i mimo profesionalnih obaveza svakodnevno čini mnogo za mališane na pedijatriskom odeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu.

– KK Crvena zvezda i njeni predstavnici su uvek rado viđen gost među decom, ali i osobljem Instituta za onkologiju. Veoma mi je drago što su i ove godine našli vremena da nas posete. Za decu je to vreme koje provedu sa njima od velike važnosti i verujte mi da će ova poseta biti jedina tema među njima dugo vremena. Hvala Crvenoj zvezdi što je tu za ovu decu kojoj su podrška i pažnja neophodna, istakla je doktorka Lejla Paripović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter