0
Košarka

NBA: Klipersi slavili bez Srba, sjajna rola Nikole Vučevića (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.19 u 10:17

Noćas na terenima NBA lige nije bilo srpskih košarkaša.

Ni Boban Marjanović, ni Miloš Teodosić nisu igrali u pobedi Klipersa nad Orlandom rezultatom 106:96.

Ali jeste crnogorski centar Nikola Vučević koji je imao sjajnu rolu. Ova utakmica se može podeliti na dve faze, period kada je ubedljivo vodio domači, i period kada je vodio gostujući tim. Prvo poluvreme je pripalo Orlandu koji je već u prvoj deonici bio na pragu dvocifrenog plusa. Već na startu druge je Medžik stigao do prednosti od dve cifre, bilo je i plus 15, ali je vođstvo krenulo da se topi.

Na startu drugog poluvremena tim iz Los Anđelesa stiže do preokreta i dvocifrenog plusa, te se stvari u potpunosti menjaju. Poslednju šansu da ne izgubi na ovom meču, i preokrene, Orlando je propustio početkom posledje četvrtine. Kada su Klipersi odbili taj nalet, serijom poena su došli do maksimalnih plus 18 na par minuta do kraja i upisali pobedu.

Tobajas Heris je imao najznačajniju rolu u ekipi Klipersa sa 28 poena i devet skokova, dok je na drugoj strani ubedljivo najbolji bio Nikola Vučević koji je imao 16 poena, osam asistencija i čak 24 skokova.

(Izvor: YouTube/The Sixht Man)

NBA, rezultati:

Bruklin – Čikago 117:100
LA Lejkers – Minesota 86:108
Orlando – LA Klipers 96:106
Majami – Atlanta 82:106
Vašington – Oklahoma 116:98
Indijana – Toronto 105:121
Šarlot – Finiks 119:113

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter