0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Drama u Topolici, Krka za pet minuta ispustila ‘plus deset’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.18 u 23:04

U pravoj drami u Baru ekipa Mornara je sa 86:77 savladala Krku u meču koji ni Hičkok ne bi režirao.

Bio je to dvoboj dva tima sa začelja ABA lige, a pobednik je mogao da preda ‘fenjer’ drugom rivalu. Malo je falilo da se čudo dogodi i da tim iz Novog Mesta slavi. A, ništa nije ličilo na tako nešto.

Naime, posle prvih 20 minuta igre Mornar je vodio sa 46:35. A, onda je usledio šok, Krka je razbila četu Mihaila Pavićevića i posle svega pet minuta igre je preokrenula i vodila sa 55:52. Na kraju trećeg perioda bilo je 63:58 za goste.

Tu nije bio kraj preokretima, Krka je pet minuta pre kraja utakmice predvođena Lapornikom vodila sa deset koševa prednosti, a onda je usledila sjajna rola domaćih igrača pre svega Volera i Vranješa. Ne da su Barani preokrenuli, već su na kraju razbili Slovence 86:77 i prikovali ih za dno tabele.

Mornar je do pobede vodio Vranješ sa 23, Rebić je bio sjajn u drugom delu igre i ubacio je 19 poena, dok je Voler dodao 15. Kod Krke se istakao Balažič sa 15 poena, dok Đapa dodao 12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter