1
Košarka

FOTO: STARSPORT

I O VUJOŠEVIĆU: Mijailović poručio – nismo, ali ćemo izmiriti dug mrema Duletu

Objavljeno: 27.12.18 u 19:48

Na današnjoj konferenciji je Ostoja Mijailović govorio i o dugu prema bivšem treneru.

Obaveze prema Dušku Vujoševiću su takođe ono što je ova uprava crno-belih nasledila.

Međutim, to je jedan od gorućih pitanja koji će morati da reše sa jednim od najboljih trenera koje su crno-beli ikada imali.

– Kada sam došao u klub, dug prema Dušku Vujoševiću je iznosio 390.000 evra. On je tužio klub u septembru 2017, jer je sa prethodnim predsednikom Partizana Nikolom Pekovićem potpisao sporazum po kojem je trebalo da dobije jednu ratu od 100.000 evra. Prošli put kada sam pričao o tome, ili ja nisam lepo rekao, ili mediji nisu tačno preneli. Ja sam rekao da je u to vreme isplaćen trenutni dug prema njemu, u iznosu od 160.000 evra.

Međutim, usledila je nova tužba Duška Vujoševića, u pitanju su bonusi za koje je Partizan poslao dokumentaciju da nema obavezu plaćanja, naveo je Mijailović.

– Uvidom u dokumentaciju pojavila su se neka neslaganja u odnosu na njegova potraživanja, oko nekakvih bonusa. On je sačekao septembar i ponovo uputio tužbu ka BAT-u, a mi smo na tu tužbu dali odgovor i poslali dokumentaciju da se ne slažemo u jednom delu duga. Sigurno je da će celokupan dug prema Dušku Vujoševiću biti izmirivan u skladu sa tim postupkom, kao što je izmirivan do sada. Ja Vujoševića ne gledam ništa drugačije nego ostale poverioce u klubu. Plaćaćemo ono što moramo, ali ne i ono što ne dugujemo. Kao predsednik kluba sam dužan da plaćam neke stvari u skladu sa zakonom, a ne onako kako neko drugi očekuje, ili tako što će neko da me pritiska. Nadam se da će dug prema Vujoševiću, kao i svi ostali dugovi, biti završeni u fer odnosu. Ne mislim da je dobro dugovati, ali ja sam te probleme nasledio, preuzeo i to je bila teža strana mog posla. Danas je u jednom delu stvarno lepo biti predsednik Partizana, dok pre godinu dana nije bilo lepo ni sa jedne strane. Bili smo bez infrastrukture, pritisak je u to vreme bio ogroman. Danas je sve lakše, ali nije dovoljno dobro. Biće dobro kada dug bude bio nula i kada svoje dobavljače budemo izmirivali iz sopstvenih prihoda

0
0

1 Komentara

  1. I sada ko je ovde lud pre dva tri meseca ovaj čovek je izjavio da je dug Vujoševiću isplaćen a sad ova izjava nema šta čovek je oličje poštenja i istine .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter