0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO; KK FMP

DRAGAN APIĆ ZA HS: Nadamo se povoljnom ishodu protiv Mege, prijaju mi priznanja…

Objavljeno: 27.12.18 u 14:38

Beogradski derbi u sklopu ABA lige odigraće se u petak u dvorani u Železniku.

FMP će u sklopu 13. kola dočekati ekipu Mege.

Ekipa Vlade Jovanovića nalazi se na šestoj poziciji sa pet pobeda i sedam poraza, dok Mega ima dva trijumfa više i drži četvrtu poziciju. Ovo će biti idealna prilika da se vidi mogu li ‘panteri’ da pomute račune ekipama sa vrha, a svoja očekivanja pred ovaj susret za naš portal izneo je centar domaćih Dragan Apić.

– Ugostićemo neugodnu ekipu Mege, koja igra na visokom nivou od početka sezone. Mi smo podigli formu i uz dobru pripremu utakmice i dobru koncentraciju nadamo se povoljnom ishodu, rekao je Apić za HotSport.

U dosadašnjem delu sezone najbolji igrač Mege Goga Bitadze, napustio je taj tim i preselio se u Podgoricu, a Apić smatra da u taboru sutrašnjeg rivala ima još talentovanih igrača koji će dati sve od sebe da nadomeste taj nedostatak.

Bitadze je bio lider ekipe i sigurno je da će im nedostajati. Međutim, Mega ima dugačku klupu i izuzetno talentovane igrače koji će dati maksimum da umanje njegovo odsustvo.

(VIDEO:YouTube/ABA liga j.t.d.)

Od početka sezone Apić pruža odlične partije, a pohvale i priznanja stižu sa svih strana. Poslednje je bilo od ABA lige, proglašenje za najkorisnijeg igrača meseca novembra.

– Svakako da mi znače priznanja na polju samopouzdanja, ali najvažnije je da doprinosim timu i pobedama, zaključio je Apić, koji ove sezone u proseku beleži 21.3 poena, 7.5 skokova i po dve asistencije i ukradene lopte, uz indeks 30.2.

Utakmica 13. kola između FMP-a i Mege zakazana je za petak sa početkom od 20 časova u dvorani u Železniku. Ulaz je slobodan, a prenos je na prvom kanalu Arene sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter