0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Ne razmišljam o uigravanju novajlija – već o našem sledećem koraku

Objavljeno: 24.12.18 u 20:43

Neočekivano, aktuelni prvak je u Novom Mestu večeras izgubio od trenutno poslednjeplasiranog tima na Jadranu.

Krka je bila bolja od Budućnosti i slavila sa 69:64.

Nakon utakmice vidno neazdovoljan bio je Aleksandar Džikić koji je poručio da u ovom momentu ne razmišlja o tome kako da u tim uklopi novajlije, već o sledećem koraku Podgoričana.

– O uigravanju novih igrača sada uopšte ne razmišjam, već šta će biti naš sledeći kora, počeo je Džikić a zatim nastavio:

– Svaka čast Krki. Mi nismo igrali dobro, ušli smo previše opušteno u utakmicu, iako smo bukvalno tri dana pričali o opasnosti ove utakmice. Svi su očekivali da pobedimo, što je i normalno. Igrao je drugoplasirani tim i šampion Jadranske lige protiv poslednjeplasiranog na tabeli. To uopšte nije bilo dovoljno. Videćemo šta ćemo da radimo dalje. Nije nas Krka ni sa čim iznenadila, samo smo mi, verovatno, očekivali da će se sami pobediti. Nismo dobro zagrađivali koš, nismo pravili pametne faulove, davali smo im bacanja. Uz to, mi smo promašili 15 slobodnih bacanja, a u takvoj situaciji, teško je dobiti. Nismo pogađali ni otvorene šuteve i tako dalje…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter