0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DRAGIĆ O DOLASKU U ZVEZDU: Bilo mi je drago kada sam to pročitao, ali je bila izmišljotina

Objavljeno: 13.12.18 u 17:15

Nakon isteka ugovora sa Efeson, slovenački košarkaš ostao je bez kluba.

U jednom momentu govorilo se i da su crveno-beli zainteresovani za usluge Zorana Dragića.

Ipak, Slovenac je to demantovao i kazao da će novi angažman tražiti tek posle Nove godine.

– Nisam još rekao agentu da mi traži klub. Moja želja je da u potragu krenem početkom januara. Imam još pola meseca da treniram i da uđem u pravu formu. Kad treniram mnogo sve mi se skupi pa moram na razne tretmane. Ali, da kucnem u drvo, dobro sam, dobro se osećam. Imam neke blage bolove, ali to je samo zbog treninga, jer dugo nisam radio ovakvim intenzitetom, rekao je Dragić za ‘Nezavisne.com‘.

Potom se osvrnuo na crveno-bele.

– Ne mogu da kažem da nisam počastvovan što je to objavljeno, ali to je neko izmislio. Ljudi misle da je istina, ali nije. U tom mesecu nisam bio spreman da igram. Ni sada nema ništa jer, kažem, nisam pričao ni sa jednim klubom. Tek ću da se čujem s agentom pa ćemo u potragu za klubom.

FOTO: STARSPORT

Njegova želja je da zaduži opremu nekog od jačih timova.

– Naravno, svi žele da igraju na najvišem nivou, a u Evropi je to svakako Evroliga. Ali, ako to nije moguće već ove godine, najbolje bi bilo da budem član kluba gde ću moći mnogo da igram i gde mogu da pomognem ekipi da dođe do trofeja.

A onda par reči i o Igokei…

– Nisam tada pričao s ljudima iz Igokee. Oni imaju pun roster. Nedavno su doveli i Danila Anđušića. Imaju dobru ekipu. Igokea je veliki klub u Bosni i Hercegovini i došli smo da vidimo male nade. Ipak, nikad ne reci nikad. Čovek ne može da zna šta nosi sutra. Nisam razmišljao u tom pravcu. Prioritet je klub koji igra Evorligu ili Evrokup, ali videćemo kakve ću ponude imati i sigurno ćemo izabarati ono što je najbolje za mene, zaključio je Dragić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter