0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BERON: Žao mi je što nas Đoković nije gledao sinoć

Objavljeno: 13.12.18 u 12:52

Košarkaš crveno-belih kazao je da mu je bilo žao što Novak Đoković nije bio na sinoćnjoj utakmici.

Najbolji srpski teniser dan ranije bio je na stadionu ‘Rajko Mitrić’, gde je bodrio fudbalere protiv PSŽ-a, ali nije uspeo da dođe i na košarkaški meč.

– Volim tenis i bio sam tužan kada sam video da nije tu. Nadam se da će u budućnosti doći, želim da ga vidim, to bi stvarno bilo sjajno. Bio je ovde na prvom meču, ali je morao da ode jako brzo. Baš bih voleo da ga vidim, kazao je Amerikanac.

Ekipa Milana Tomića je nakon ubedljive pobede protiv Breše obezbedila plasman u narednu rundu.

– Moramo da ostanemo skromni, a to počinje od nas iskusnijih igrača koji smo prošli takve situacije u karijeri. Treba sve vreme da imamo u glavi zašto smo došli u Zvezdu i šta je to što pokušavamo da postignemo. Sada smo napravili korak u pravom smeru, ova pobeda treba samo da nas motiviše jer nam je pokazala kakav tip tima možemo da budemo, poručio je Beron.

Kolo pre kraja ekipa sa Malog Kalemegdana obezbedila je plasman među najboljih 16, a naredna utakmica protiv Galatasaraja samo će odrediti sa koje pozicije će otići dalje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter