0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Ne možeš u svakoj utakmici da daš 65 poena do poluvremena

Objavljeno: 12.12.18 u 22:15

Trener Crvene zvezde u svom stilu je prokomentarisao NBA partiju svog tima u prvom poluvremenu meča protiv Breše.

Zvezda je u prvom poluvremenu postigna nestvarnih 65 poena i rezultatom 65:22 posle prvih 20 minuta oborila rekord Evrokupa kada je u pitanju razlika na poluvremenu.

– Bila je to utakmica u kojoj smo 40 minuta igrali odlično. Pokušavam da nađem nešto loše, ali ne mogu. Pokazali su da znaju da igraju teške utakmice, poput današnjeg. U ovom meču imali smo samo jedan put, a to je pobeda. Mogu da kažem da je ovo prva utakmica u sezoni, u kojoj smo morali da pobedimo. Pokazali smo karakter i kada je bilo neophodno da pobedimo, odigrali smo na poseban način. Bilo je lepo gledati ovu utakmicu – izjavio je Tomić posle meča.

Teško je bilo Tomiću da se odluči da li je zadovoljniji izdanjem odbrane ili napada.

– U prvom poluvremenu smo postigli 65 poena i to ne može da se desi u svakoj utamici, kao ni da imaš 66 odsto šuta za tri poena. Što se tiče odbrane, zbog nje je došlo do tih 65 poena. Odigrali smo fenomenalno u defanzivi, bilo je mnogo lakih poena i na poluvremenu je zato bilo 65:22.

Porazom Galatasaraja od Monaka, Zvezda je definitivno obezbedila plasman u TOP 16 fazu Evrokupa.

– Znači nam puno što smo prošli, ali nikad ne gledam unapred s kim ćemo igrati, već samo prvu utakmicu pred sobom – zaključio je Tomić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter