0
Evroliga

FOTO: ABA liga / KK Budućnost Voli

DŽIKIĆ NAKON CSKA: Pamtiće Armejce, ali mu je pobeda iz aprila ipak draža

Objavljeno: 24.11.18 u 12:19

Budućnost je sinoć u ‘Morači’ napravila evroligaški podvig.

Šampion ABA lgie je rezultatom 93:92 porazio moćni CSKA.

Podgoričani su do druge pobede u Evroligi stigli na impresivan način posle 40-minutne borbe sa ruskom ekipom, da bi na kraju presudio ofanzivni skok Danila Nikolića i pogođen zicer za pobedu.

– Očito da je ovo iznenađenje, pobedili smo veliki tim, jedan od tri najbolja u Evroligi. Hvala navijačima za podršku i kada smo bili u zaostatku i kada smo poveli. Mislim da je oboren rekord po poseti. Pamtićemo pobedu nad moćnim CSKA pred rekordnim brojem navijača, ali ona iz aprila mi je neuporedivo draža, kazao je Aleksandar Džikić za Vijesti, da bi se zatim osvrnuo na partiju Nikolića.

– Vreme i strpljenje, to je put. Nije mu lako sa mnom, ali ni meni sa njim. Promenili smo stil igre, on se otvara odlično, ličimo na ekipu iz prošle sezone. Uspevamo i da rešimo nešto i u defanzivi. Na nekim utakmicama će moći da se igra ovako, na nekim neće. Za ovakvu igru je potrebno dosta discipline i pameti. U drugom poluvremenu smo igrali pametnije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter