0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NA OKU ‘LUDOG SRBINA’: Popovič želi Milutinova

Objavljeno: 16.11.18 u 17:26

San Antonio Sparsi ove godine ne blistaju, smena generacija i odlazak legendi ovog kluba, poput Tima Dankana, Manu Đinobilija i Tonija Parkera uzeo je danak, ekipu je (konačno) napustio i Kavai Lenard a trener „mamuza“ Greg Popovič pokušava da podmladi sastav kako bi kroz koju godinu ekipa ponovo bila spremna da se bori za sam vrh.

Jedan od košarkaša koji se nalaze na meti Sparsa jeste i Nikola Milutinov, košarkaš reprezentacije Srbije i centar Olimpijakosa. Već nekoliko leta unazad Sparsi prate Milutinova, na koga i polažu prava, a da itekako ima interesovanja pokazuje i to što su generalni menadžer tima iz San Antonija Ar Si Bjuford i šef skauting službe Klaudio Kripa bili u Pireju, gde je Olimpijakos odigrao derbi protiv Fenerbahčea.

Milutinov je odigrao solidan meč sa šest poena i pet skokova, uz četiri asistencije. On je mogao Pirej da zameni Teksasom prošlog leta, ali je ipak ostao u Evropi, a izlaznu klauzulu u slučaju ponude iz najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja sveta ima i u ovoj sezoni. 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter