0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

DRAGAN BOKAN: Pojačanja u Budućnost nije dovodio Miško Ražnatović, sve ih je želeo Džikić

Objavljeno: 13.11.18 u 21:37

Trener Budućnosti, Aleksandar Džikić dobio je podršku Upravnog odbora kluba da ostane na trenutnoj poziciji.

Uprava ‘plavih’ nije sasvim zadovoljna kako ekipa igra, pre svega u Evroligi, gde Budućbost zna samo za poraz.

Predsednik kluba Dragan Bokan nije krio nezadovoljstvo igrama tima,  novih igrača, ali i onih igrača koji su već bili deo ekipe. Takođe on je naglasio da pojačanja koja su stigla u Podgoricu nisu došla po ‘direktivi’ menadžera Miša Ražnatovića ili nekog drugog, već da su to bile želje trenera Džikića.

– Od 2011. nijedan igrač nije došao u Budućnost ne bez saglasnosti, već zahteva stručnog štaba. Svi igrači koje smo doveli ovog leta su želja i zahtev Džikića. Prva želja mu je bio Erl Klark, druga Koti Klark, treća Edvin Džekson, a za Erona Krafta smo mislili da nam je potreban drugačiji plejmejker, ali ga je Džikić hteo. Ne mešam se u taktiku i ne znam je, svako mora da odgovara za svoj posao. Dakle, nisu ni Dragan Bokan ni Miško Ražnatović dovodili igrače, birao ih je Džikić, poručio je Bokan.

FOTO: ABA liga / KK Budućnost Voli

Ekipa Budućnosti za u minulom kolu savladala je u crnogorskom derbiju u sklopu ABA lige ekipu Mornara. Ovaj trijumf po mnogima bio je ključan za ostanak trenera koji je doneo trofej u Podgoricu na klupi ‘plavih’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter