0
Evrokup

PRED EVROKUP: Partizan ima Trinkjerija, a Trento veliko pojačanje iz Budućnosti?

Objavljeno: 03.11.18 u 11:55

Partizan je juče predstavio novog trenera Andreu Trinkjerija koji će debitovati danas protiv Mega Bemaksa, a već tokom sledeće nedelje ga čeka evropski dvoboj sa Trentom.

Duel sa Italijanima će ujedno biti i poslednja šansa da se crno-beli vrate u borbu za drugu fazu evropskog takmičenja. Trento je slavio u Italiji, ali je Partizan svakako favorit pred prepunim tribinama dvorane ‘Aleksadnar Nikolić’.

Ipak, nije se samo Partizan pojačao Andreom Trinkjerijem, nove snage stižu i na ‘čizmu’. Kako javlja ‘Sportando’, Trento bi mogao da se pojača u Podgorici. Reč je o američkom plejmejekru Aronu Kraftu. On je ovog leta stigao u redove šampiona Crne Gore, ali se nije naigrao košarke. Sinoć je bio u sastavu za meč Evrolige protiv Panatinaikosa, ali nije ulazio u igru.

Sada se spekuliše da je rastanak dve strane jako blizu i da bi već tokom vikenda Kraft mogao put Italija i Trenta. Vidiećemo hoće li debitovati upravo protiv Partizana…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter