7
Košarka

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Dok se čekaju ‘velika imena’, poznato ko je preuzeo kormilo Partizana nakon odlaska Nenada Čanka

Objavljeno: 27.10.18 u 20:51

Nakon poraza od Zadra sinoć, Nenad Čanak je napustio mesto trenera Partizana.

Umesto njega, tim će kao privremeni izbor voditi Aleksandar Matović.

Isto što se Matoviću desilo prošle, dogodilo se i ove sezone. Nakon odlaska Miroslava Nikolića posle loših rezultata, seo je na klupu Partizana kao glavni trener pre nego što je u klub stigao Nenad Čanak.

Sada, nakon odlaska Čanka, Matović je ponovo prekomandovan na mesto glavnog trenera, a kako HotSport saznaje danas je odradio trening sa ekipom i on će ekipu voditi u Tursku gde će Partizan u okviru Evrokupa u sredu gostovati Turk Telekomu.

Matović je od početka sezone bio pomoćnik Nenadu Čanku te se ne očekuju veće promene, a uskoro bi u klub kao prava zamena za doskorašnjeg trenera mogao da stigne Andrea Trinkijeri ili Aleksandar Đorđević.

FOTO: HOTSPORT
0
0

7 Komentara

    • Covek je samo zamena do dolaska trenera…ali potanje je ko normala ce preuzeti klub od kojega navijaci imaju velika ocekivanja, a uprava!?

      0
      0
      Odgovori
    • Pricaj sta oces,Matocic je fantastucan trener da ovi malk imaju mozga u klubu postsvili bi njega.Momak zasluzuje sansu id svih vise

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter