2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Ono što iznosi Mijailović nije istina, tužiću ih; Da sam bio negde drugde, a ne u Partizanu, više bi me cenili

Objavljeno: 26.10.18 u 18:58

Iako je predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio da je dug prema nekadašnjem treneru izmiren,  iskusni stručnjak je odlučio da te navode demantuje.

Kako navodi Vujošević klub je trebalo da mu do 1. septembra isplati četvrtu ratu dugovanja, a kako to nisu učinili on je odlučio da svoja potraživanja naplati preko FIBA-e.

– Informacije koje plasira predsednik Partizana su potpuno netačne. Obaveza kluba prema meni je podeljena na pet rata na godišnjem nivou. Posle pokretanja postupka od strane BAT, za drugu i treću godinu su dugovanja izmirena uz čekanje, peripetije i razbijanje na neke dodatne rate, rekao je Vujošević u izjavi za Kurir, pa dodao:

– Od 1. septembra ide obaveza za četvrtu ratu, ona i peta su veće od prve tri. Već sam se obratio FIBA BAT jer mi je jasno da nemam drugi način da dođem do svojih para. Ostaje gorčina jer, naravno, navijam za Partizan. Ali ljude koji su u klubu ipak odvajam od onoga za šta navijam. Volim veliku većinu tih navijača, Partizan je bio moj stil života i to ne može da se promeni. Utoliko sve ovo više boli.

FOTO: STARSPORT

Nakon što su isplaćene druga i treća rata zbog kojih je klub već bio tužen, pojavio se novi spor između ove dve strane.

– Već pred kraj tih isplata koje su mimo moje volje u dogovoru Partizana i FIBA usitnjene, ušlo se u u novu četvrtu ratu. Kako sam video da se ništa ne dešava i ne predpostavljajući da će se iznositi tako netačne činjenice kako sam upotpunosti isplaćen, morao sam opet da se obratim FIBA, kazao je on, pa naglasio:

– Predsednik je kao dobar privrednik svestan obaveza koje ga čekaju, nije olako i bez znanja prihvatio funkciju. On je na neki način i naslednik svih rezultata, pa i dugova prethodnih uprava. Ako je imao procenu da to ne može, nije trebalo da se prihvata. Bez obzira na sve titule koje su osvojili u poslednje četiri godine, ja tako moram da kažem.

Iskusni trener mišljenja je da je njegovo delo bilo u nekoj drugoj sredini, tada bi bilo cenjenije.

– Ne mogu bez gorčine da ne primetim činjenicu da sam za neki drugi klub uradio ono što sam uradio za Partizan, sigurno ovako nešto ne bih doživeo, zaključio je Vujošević.

0
0

2 Komentara

  1. DULO, zna se ko kome jatu pripada … ima-ju domaci zadatak da: DULO, tebe i kosarkasku INSTITUCIJU kk partizan dokrajce … a za sire nacionalne mase da ispadne “ da sve najbolje rade u korist partizana). sve mu je: proslost ocrniti; sadasnjost lazno prikazati; a buducnost je obecavajuca … bas neke … lose kopira. DULO, sve do poslednje pare koje si radom i rezultatima … zasluzio, naplati … jer ovi … ubaceni TROJANCI u partizan. kako sam kazes: sve su znali i zasto su dovedeni … DULO, tebi puno zdravlja i da se sto pre u partizan vratis

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter