0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

NBA: Jokić ponovo sjajan, ali protiv ovakvog Lebrona Džejmsa se ne može… (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.18 u 09:12

Tim srpskog košarkaša, Denver Nagetsi, doživeo je prvi poraz u novoj NBA sezoni, i to od Los Anđeles Lejkersa predvođenih ‘kraljem’ Džejmsom.

U jednom momentu je morao da dođe prvi poraz Denvera, a ne čudi što se on desio baš u ‘Stejpls centru’ u Kaliforniji, gde je, čini se, Lebron Džejms baš ušao u ritam. Lejkersi su vezali drugu pobedu i sa 121:114 ispratili Jokića i drugove kući u Kolorado.

Srpski centar je za 33 minuta na parketu ubacio 24 poena, imao 12 skokova, tri asistencije, jednu ukradenu, ali i čak pet izgubljenih lopti.

Džejms je sa druge strane, ostvario učinak od 28 postignutih poena, i po 11 skokova i asistencija – ‘tripl dabl’ koji je vodio ‘jezeraše’ do trijumfa u neizvesnoj završnici.

Uz Džejmsa, istakao se i Kajl Kuzma, koji je tokom celog meča pogađao i asistirao zajedno sa ‘kraljem’, a onda je u samom finišu sa dva zakucavanja prelomio meč.

On je postigao 22 poena, Džaval MekGi je imao 21, a Lonzo Bol je ubacio 12 koševa, od čega vrlo važnu trojku na 110:108 kada se lomila utakmica.

Detroit je zadržao maksimalan učinak trijumfom protiv Klivlenda od 110:103, Boston Seltiksi su slavili na gostovanju Oklahoni rezultatom 110:95, a Portland je bio ubedljiv u Orlandu, uz još jednu dobru partiju Jusufa Nurkića i nekoliko izuzetno atraktivnih zakucavanja.

NBA, rezultati:

Detroit Pistons – Klivlend Kavalirs 110:103
Orlando Medžik – Portland Trejl Blejzers 114:128
Oklahoma Siti Tander – Boston Seltiks 95:101
Los Anđeles Lejkers – Denver Nagets 121:114

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter