4
Košarka

FOTO: ABA liga / KK Crvena zvezda mts

‘ODGOVOR ZA JANKOVIĆA’: Zvezda dovela košarkaša Partizana – i to onog koji je ovog meseca dobio specijalno priznanje od SD Partizan!

Objavljeno: 25.10.18 u 18:28

Crvena zvezda je danas završila jedan veliki posao, jedan od onih za ‘bezbedniju budućnost’.

Novi košarkaš tima sa Malog Kalemegdana postao je 17-godišnji Stevan Karapandžić.

Karapandžić je u Crvenu zvezdu prešao iz Partizana za koji je igrao u prethodne dve sezone i čak bio nagrađen od strane Sportskog društva Partizan ovog meseca. Uz Dušana Tanaskovića i Tadiju Tadića, SD Partizan je posebnim priznanjem odlikovao Karapandžića 4. oktobra ove godine, na svečanosti povodom rođendana tog društva.

Mladi košarkaš igra na poziciji plejmejkera i član je kadetske reprezentacije Srbije sa kojom je 2017. godine osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina.

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA
0
0

4 Komentara

  1. Ne razumem pojedine urednike vase stranice koji non-stop pokusavaju da izdignu zvezdu iznad ostalih. Kakav crni odgovor za Jankovica, decko blage veze nema, a u ostalom nikoga to preterano i ne zanima. To sto nekog boli prelazak Jankovica u Partizan ne bi trebalo da izlaze na ovakav nacin. Da je neki mladi igrac iz Zvezde presao u Partizan, bolela bi ona stvar svakog vaseg uredinka

    0
    0
    Odgovori
  2. E TAKO SARADJIVATI MOZE, IZ FMP DA DOLAZE FORMIRANI SENIORSKI IGRACI A U FMP DA IDU NA KALJENJE JUNIORI.
    SAMO NEMOJTE POSLE DA KMECITE KADA KAZU ZA VAS DA STE FILIJALA INSITUCIJE DRAGE NASE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter