0
AdmiralBet ABA Liga

SITO ALONSO: Partizan nas je potpuno uništio – fizički, taktički i tehnički!

Objavljeno: 30.09.18 u 11:52

Trener Cedevite nije bio zadovoljan izdanjem svog tima na premijeri u ABA j.t.d. ligi i porazom od Partizana.

Beograđani su u prvom poluvremenu imali 22 poena prednosti, a na kraju prvih 20 minuta je bilo 53:32. Zbog toga je Sito Alonso bio vrlo ljut po završetku meča.

– Hvala navijačima što su došli. Što se tiče utakmice, nisam očekivao da ćemo raditi takve stvari kakve smo radili u prvih 20 minuta. Sve što smo pokušavali da uradimo bilo je prekasno, a oni su nas u prvom poluvremenu uništili fizički, taktički i tehnički – iskreno je rekao španski stručnjak.

U drugom poluvremenu je uspeo donekle da promeni stvari na parketu.

– Mi smo tada pokušali igrati presing po celom terenu jer smo morali nešto učiniti. U svlačionici smo razgovarali i dobro smo kasnije reagovali. Imali smo šansu da pobijedimo u zadnjih minut i po. Međutim, važno je da znamo što moramo raditi tokom svih 40 minuta. Ponosan sam na ono kako je ekipa odigrala u zadnjih 20 minuta, ali to nije bilo dovoljno. U prvih 20 minuta igrali smo premekanu obranu – izjavio je Alonso.

Sada i Cedevitu i Partizan očekuju utakmice u Evrokupu. Hrvatski tim će igrati protiv Limoža, a srpski će gostovati Trentu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter