1
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Cibona (Zagreb) Milko Bjelica (L) and Marin Rozic Beograd, 12.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POHVALE IZ ZAGREBA: ‘Zvezda je Evroligaš, iako ne igra EL’

Objavljeno: 27.09.18 u 20:27

U petak od 20 časova Crvena zvezda će u dvorani „Aleksandar Nikolić“ dočekati Cibonu, čime će i jedni i drugi započeti novu sezonu u ABA ligi.

A pred gostovanje u Beogradu kapiten Cibone Marin Rozić istakao je da se crveno-beli nalaze u samom vrhu po kvalitetu u regionalnom takmičenju:

– Kreće nova sezona, prvu utakmicu idemo na gostovanje u Beograd. Pre početka ABA Lige evidentno je da tri kluba štrče, kako kvalitetom tako i budžetom. To su Cedevita, Budućnost i Crvena zvezda, rekao je Rozić.

A što se tiče sutrašnje utakmice, nije krio da njega i njegovu ekupu očekuje veoma težak zadatak:

– Što se tiče Crvene zvezde poznato je da ona igra čvrstu i agresivnu obranu. Mi idemo odigrati najbolje što možemo, bez nekih velikih očekivanja i da vidimo gde smo u odnosu na jednu evroligašku ekipu, bez obzira što ne igra Eroligu ove godine, istakao je Rozić.

Ovo će biti 35. duel dva tima, tim iz Beograda je slavio 23 puta, Cibona 11. Gledajući samo utakmice u Beogradu, Zvezda ima 16 trijumfa, naspram dva Cibone.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter