0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

POSLE NOVE TEŠKE POVREDE: Oglasio se emotivni Milan Mačvan… (FOTO)

Objavljeno: 09.09.18 u 11:08

Srpski krilni centar i zamenik kapitena ‘orlova’ Milan Mačvan oglasio se posle nove teške povrede koja mu je ugrozila karijeru.

Posle duge pauze zbog povrede kolena Milan Mačvan se vatio na teren, a onda je ponovo povredio koleno i sada će na novu dugu pauzu. Košarkaš Bajerna se javnosti obratio preko tvitera, a mi ‘pismo’ prenosimo u celosti.

– Ovo je sigurno najteži trenutak u mojoj karijeri ali na njega gledam kao na izazov, a njih je do sada bilo dosta i znam kako da se nosim sa njima. Nadam se da ću brzo na teren a do tada očekujem da ću sa vama moći da podelim lepše vesti.

– Izuzetno je teško opisati osećaj posle druge povrede u sedam meseci, nažalost opet moram na operaciju koja će biti u utorak u Insbruku. Hvala svima na velikoj podršci, pogotovo porodici, prijateljima i Bajernu. Hvala i ostalima koji su našli vremena da nazovu ili da pišu – napisao je Milan Mačvan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter